Taleskriver Sara Rützou

Taleskriver Sara Rützou

Om Sara Rützou

Hvem er jeg?

Jeg hedder Sara Rützou og er uddannet retoriker fra Københavns Universitet i 2021. Jeg kan ikke forestille mig andet end at arbejde med mundtlig kommunikation og holdte mit første foredrag som 20-årig. Nu har jeg kastet min kærlighed på festtalen - og især den fantastiske bryllupstale!

Jeg blev gift i efteåret 2022 og havde glædet mig helt vildt til at holde en tale for min mand. Det var jo ikke nye ting, jeg ville sige, men der er noget ved bryllupsfejringen, der er speciel.

Alle vidste, at jeg er retoriker og vant til at tale for et publikum, så man kan vist godt sige, at der var høje forventninger til min tale. Og det gik fantastisk. Den landede fuldstændig som jeg havde tænkt, og folk skiftevis grinede og fik tårer i øjnene. Jeg følte mig tryg og nød oplevelsen. Den bryllupstale gav mig modet til at tilbyde hjælp til andre. Den følelse vil jeg gerne give videre! Du kan læse min tale her.

Jeg laver også retorisk rådgivning, undervisning og workshops, hvor jeg hjælper folk til at blive bedre til at gribe ordet og brænde igennem på scenen.

Det kan du læse mere om på www.sararutzou.dk.

Sara Rützou som brud med brudebuket

Hvorfor skal du vælge mig?

1. Min viden stammer fra en blanding af teori og praksis. Jeg er uddannet retoriker, hvor jeg har arbejdet med taler og mundtlig formidling. Jeg har selv holdt taler og foredrag i 12 år.

2. Jeg har erfaring i at hjælpe foredragsholdere og talere med hele processen fra idé til færdigt produkt. Jeg kan også hjælpe med taletræning og nervøsitet.

3. Jeg blev selv gift i oktober 2022 og holdte en fantastisk bryllupstale, der gjorde indtryk på min mand og gæster, der skiftevis grinte og græd. Den oplevelse vil jeg give videre! Du kan læse min bryllupstale her.

Det siger mine kunder om mig

"Sara, tak for dine vise ord og kyndige råd. Med din hjælp fik jeg gjort talen mere skarp, mere personlig og fyldt med anekdoter, der drev talen fremad. Det var en stor fornøjelse at holde talen, der blev taget imod med smil, latter og en tåre eller to."

Ida Elland

__

Sara gav mig en tryg og professionel service, så den færdige tale indeholder en fin balance mellem personlige anekdoter og indlæg. Jeg følte mig taget meget i hånden, og jeg glæder til at holde talen.

Jeg vil til enhver tid anbefale Sara som taleskriver!

Anna Skovsby

__

"Med Saras hjælp fik jeg løftet min tale til min veninde et niveau højere op. Hendes tip til at holde pauser undervejs i talen gjorde en stor forskel. Talen blev en stor succes med masser af grin, men også tårer. Tak for supergod sparring, Sara."

Charlotte Pries

Taleskriver Sara Rützou

Tlf: 28493700

Sara@sararutzou.dk

www.dengodebryllupstale.dk

www.sararutzou.dk